КОМФОРТНО ПОДОРОЖУВАТИ З АКСЕСУАРАМИ RENAULT

З 19 липня до 31 серпня 2021 року компанія Renault в Україні запускає акцію «Візьми комфорт Renault в дорогу» в офіційних дилерських центрах Renault по всій території України.

Alt Image C29

Візьми комфорт Renault в дорогу

19 липня 2021 року стартує літня акція на аксесуари Renault, які зроблять Вашу подорож комфортнішою. В рамках акції Ви можете придбати аксесуари нижче, зі знижкою до 25%:

 

  • Мультимедійні автомобільні системи
  • Акустичні автомобільні системи
  • Тримачі смартфона або планшета
  • Обладнання бездротової зарядки
  • Відео реєстратори
  • Автомобільний холодильник
  • Автомобільна кавоварка
  • Дитячі крісла
  • Підлокітники

 

*під знижками маються на увазі знижки до 25% від роздрібної ціни на аксесуари акційних товарних груп. Перевірити належність аксесуара до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Зазначені розміри знижок та акційна вартість аксесуарів є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та акційну вартість аксесуарів дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Акція діє з 19.07.2021 до 31.08.2021 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій). 

** Під призом мається на увазі Автомобільна кавоварка 12V RENAULT “Handpresso”. Замість кавоварки може бути також запропонований автохолодильник, за вибором Організатора, чи інший приз на його розсуд. Приз Акції розігрується серед власників автомобілів RENAULT, які виконали умови участі в Акції: протягом строку дії Акції придбали аксесуари на суму понад 5 000 грн. з ПДВ із акційного асортименту, виконали роботи з їх встановлення в офіційній дилерській мережі Renault ( на вибір Клієнта), а також зареєструвалися в програмі «MY RENAULT» за адресою: http://www.my.renault.ua, зазначивши, зокрема, адресу своєї електронної пошти. Дату визначення Переможця буде призначено після закінчення Акції  - тобто після 31 серпня 2021 року, але не пізніше 30 вересня 2021 року. Про визначення дати розіграшу Призів буде повідомлено на Інтернет-сайті Організатора http://www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням  з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Якщо зазначені обмеження будуть повністю зняті, строк розіграшу Призів відбудеться не пізніше 30 днів з моменту дати закінчення Акції. Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.