Старт сервісної акції «заміна оливи двигуна з вигодою»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Заміна оливи двигуна з вигодою» в офіційній дилерській мережі Renault.

Період акції: з 15.01 до 10.03.2024 р.

Кому, передусім, цікава акція?

власникам постгарантійних автомобілів. Перевірте, скільки коштує каністра оливи для двигуна на найвідоміших маркетплейсах, і порівняйте її із акційною вартістю від Renault включно з роботами.

Що пропонується в рамках акції?

- олива двигуна зі знижками до 15%1;
- фільтри оливи зі знижки до 25%1;
- вартість робіт по заміні оливи двигуна з фільтром від 350грн2

Приклад вартості комплексних робіт по заміні оливи двигуна для деяких постгарантійних автомобілів:
 

Модель

Акційна заміна оливи двигуна,
грн з ПДВ

Logan/Sandero

від 1 4003

Duster

від 1 6203

Megane/Scenic

від 1 6203

Dokker/Lodgy

від 1 4003

Fluence

від 1 5703

Kadjar

від 1 6503

Kangoo

від 1 4003

Master

від 2 4903

Trafic

від 1 7603

До вартості операції входить вартість робіт по заміні оливи, необхідна кількість оливи двигуна із допуском RN, фільтр оливи та кільце зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана окремо вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт

Додатково, в період для всіх автомобілів незалежно від віку діють знижки на запчастини для регулярного ТО:
- до 25%1 на:
• фільтри повітряні, салону, паливні,
• ремені ГРМ та додаткового обладнання,
• охолоджуючі та гальмівні рідини,
• свічки запалювання ти інші.
- до 10%1 на роботи із встановлення акційних запчастин.

Період акції: з 15.01 до 10.03.2024 р.

Запасні частини

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault та реєстрації в системі My Renault www.my.renault.ua

Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних запчастин, акційних цін, замін та аналогів дізнавайтеся в обраного дилера.
Умови Акції діють для фізичних осіб та юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

записатися на сервіс

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а ще й вигідне!

My Renault

My Renault

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на січень 2023 року з My Renault вже понад 92 200 власників Renault.

My Renault

Вік має значення

Вік має значення

Для автомобілів віком понад 5 років** на постійній основі діє оновлена програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижку до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

 

дізнайтеся більше

1 Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на оливи двигуна. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua
Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

2На період Акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:
• для постгарантійних легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 350 грн з ПДВ;
• для постгарантійних автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 400 грн з ПДВ.
Роботи по заміні оливи двигуна включають злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт.
3 Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. До вказаної вартості включено акційну вартість робіт по заміні оливи для постагарантійних автомобілів, акційну вартість оливи двигуна Motrio, фільтра Value+ та ущільнюючого кільця зливної пробки. Для отримання інформації по остаточній ціні звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні. Рекомендовані роздрібні ціни вказані станом на 15.01.2024.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Кількість акційних запчастин обмежена.

Пропозиція діє з 15.01.2024 до 10.03.2024р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).