Європейське журі визнало електромобіль Scenic E-Tech Автомобілем року 2024

Це вже сьомий автомобіль Renault, визнаний «Автомобілем року».

Електричний Scenic E-Tech був визнаний "Автомобілем року 2024"

Електричний Scenic E-Tech був визнаний "Автомобілем року 2024"

Результати були оголошені на церемонії на Женевському міжнародному автосалоні (Швейцарія) у понеділок, 26 лютого.
Після першого туру голосування в листопаді минулого року Scenic був обраний одним із семи фіналістів: BMW 5-ї серії, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Renault Scenic, Toyota C-HR та Volvo EX30.
Переможця обирало журі, до складу якого увійшли 58 автомобільних журналістів з 22 країн світу. Scenic посів перше місце, набравши 329 балів.
 

{wording.youtubeCookieError}
Фабріс Камболів, Генеральний Директор Бренду Renault

Фабріс Камболів, Генеральний Директор Бренду Renault

"Перемога в престижному конкурсі "Автомобіль року" - це величезне джерело гордості для всіх співробітників Групи Renault та бренду Renault. Це визнання демонструє, що ми зробили правильний вибір: рекордний запас ходу, щедрий і привабливий простір, і все це з ретельно контрольованим впливом на навколишнє середовище! Якщо додати до цього задоволення від водіння та "voiture à vivre" обладнання, таке як новий панорамний дах Solarbay або система OpenR Link останнього покоління з інтегрованими системами Google, Scenic має всі необхідні характеристики, щоб зміцнити свої позиції на європейському ринку електромобілів".

Перший екологічно чистий електричний сімейний автомобіль

Перший екологічно чистий електричний сімейний автомобіль

o Повністю електричний автомобіль, розроблений на середній платформі AmpR (раніше CMF-EV), електричний Scenic E-Tech призначений для працюючих людей, які шукають універсальність. Маневрений, легкий (1 890 кг) і компактний (4,47 м завдовжки), з нульовим рівнем викидів, Scenic чудово почувається на міських дорогах. Для далеких подорожей Scenic може похвалитися запасом ходу до 625 км (WLTP), комфортом, просторим салоном і технологічним задоволенням від водіння.


o Стартова ціна електричного Scenic E-Tech не перевищує 40 000 євро в країнах, де діють державні стимулюючі програми чи державні субсидії. Замовлення вже відкриті, і перші автомобілі з'являться в мережі Renault дуже скоро*.