Старт сервісної акції «заміна оливи двигуна з вигодою»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Заміна оливи двигуна з вигодою» в офіційній дилерській мережі Renault.

Період акції: з 24.07 до 17.09.2023 р.

Старт сервісної акції «заміна оливи двигуна з вигодою»

Кому, передусім, цікава акція? – власникам постгарантійних автомобілів. Перевірте, скільки коштує тільки олива для двигуна на найвідоміших маркетплейсах, і порівняйте з акційною вартістю від Renault включно з роботами.

Що пропонується в рамках акції?

спеціальні ціни на заміну оливи двигуна для постгарантійних автомобілів:

  • знижки до 15%1 на оливи для двигуна;
  • знижки до 20%1 на фільтри оливи та ущільнююче кільце зливної пробки.
  • від 300 грн2 на роботи по заміні оливи двигуна із фільтром;

знижки до 20%1 на інші запчастини для регулярного технічного обслуговування та 10% знижки на роботи із їх встановлення.

Що таке запчастини Value+?

Лінійка запасних частин для власників постгарантійних автомобілів Renault\Dacia, які відрізняються оптимальною якістю та більш низькою ціною.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault та реєстрації в системі My Renault

My Renault
Приклад вартості комплексних робіт по заміні оливи двигуна для деяких постгарантійних автомобілів:

Модель

Об'єм двигуна, л

Тип двигуна

Акційна заміна оливи двигуна,
грн з ПДВ

Logan II/Sandero II

1,0

B4D бензин

від 1 3803

Logan II/Sandero II

1,5

K9K дизель із саж. фільтром

від 1 7083

Duster II

1,5

K9K дизель із саж. фільтром

від 1 7833

Duster II

1,6

H4M бензин

від 1 5703

Megane III

1,5

K9K дизель із саж. фільтром

від 1 6983

Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних запчастин, акційних цін, замін та аналогів дізнавайтеся в обраного дилера.

Умови Акції діють для фізичних осіб та юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

My Renault

My Renault

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на січень 2023 року з My Renault вже понад 92 200 власників Renault.

My Renault

Вік має значення

Вік має значення

Для автомобілів віком понад 5 років** на постійній основі діє оновлена програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижку до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

 

дізнайтеся більше

1Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 20% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на оливи двигуна. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

2На період Акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:

- для постгарантійних легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 300 грн з ПДВ;

- для постгарантійних автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 350 грн з ПДВ.

Роботи по заміні оливи двигуна включають злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт.

3Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. До вказаної вартості включено акційну вартість робіт по заміні оливи для постагарантійних автомобілів, акційну вартість оливи двигуна Motrio, фільтра Value+ та ущільнюючого кільця зливної пробки. Для отримання інформації по остаточній ціні звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні. Рекомендовані роздрібні ціни вказані станом на 24.07.2023.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Кількість акційних запчастин обмежена.

Пропозиція діє з 24.07.2023 до 17.09.2023р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).