Новий дилерський центр Renault відкрився в м. Умань

Бренд Renault посилює свою присутність в Черкаській області. На початку липня в Україні розпочав свою роботу ще один офіційний дилерський центр Renault, «Автоцентр - АВМ» в місті Умань.

Новий дилерський центр Renault відкрився в м. Умань
Новий дилерський центр Renault відкрився в м. Умань
Новий дилерський центр Renault відкрився в м. Умань

«Автоцентр - АВМ»

«Автоцентр - АВМ» - це автосалон з експозицією модельного ряду Renault, а також сертифікованою сервісною станцією з 8 постами (7 підйомників, 1 стенд розвал-сходження). Потужності станції забезпечують підтримку та якісне технічне обслуговування для того, аби клієнтам було максимально комфортно експлуатувати придбані автомобілі Renault.

 

Новий фасад центру відповідає сучасним тенденціям комерційного дизайну. Центральний елемент фасаду - жовта смуга, яка уособлює корпоративний колір бренду Renault, і показує клієнту головний вхід в салон.

Професіоналізм та кваліфікація

Для тих, хто збирається придбати автомобілі Renault, новий дилерський центр пропонує професійну допомогу при виборі як легкових моделей, так і комерційної гами Renault, можливість пройти тест-драйв, допомогу в реєстрації, страхуванні, кредитуванні, послуги обміну автомобіля за системою trade-in, сервісне обслуговування, а також придбання оригінальних запасних частин і аксесуарів.

Під час сервісного обслуговування свого автомобіля клієнти можуть провести час в затишних зонах відпочинку дилерського центру «Автоцентру - АВМ».

Кожен власник автомобіля Renault може бути впевнений в тому, що його автомобілем займаються справжні професіонали. Персонал сервісу надає послуги високої якості відповідно до стандартів Renault, а також має високу кваліфікацію і регулярно проходить навчання та атестації в тренінговому центрі Renault.

Ласкаво просимо до світу Renault!

Контакти

м. Умань, вул. Степана Бандери, 16-Б.

098-27-441-00, 093-27-441-00.