Новий дилерський центр Renault відкрився в Києві

Бренд Renault продовжує посилювати свою присутність в Україні. Новий офіційний дилерський центр Renault «Віннер Оболонь» в Києві розпочав свою роботу в жовтні.

Новий дилерський центр Renault відкрився в Києві
Новий дилерський центр Renault відкрився в Києві
Новий дилерський центр Renault відкрився в Києві

1 жовтня 2021 року відкрився новий офіційний дилерський центр Renault «Віннер Оболонь»

1 жовтня 2021 року відкрився новий офіційний дилерський центр Renault «Віннер Оболонь» у складі «Віннер Автомотів». Серед гостей, зокрема, були присутні Генеральний директор “Рено Україна” Даніель Філіп і Голова правління Віннер Імпортс Петро Рондяк, які підкреслили спільне бачення тривалого і плідного розвитку спільного проекту і побажали успіхів команді автоцентру.

Дилерський центр Віннер Оболонь став 39 офіційним представником бренду Renault в Україні.

Будівництво було завершено в рекордні строки – за 10 місяців. Побудований та обладнаний за найновішими стандартами автоцентр втілив у собі один з головних принципів бренду – Easy Life.

Просторий шоурум площею більше 1000 кв.м. вміщує весь модельний ряд Renault, який налічує 15 моделей. Сервісна прийомка з двома автомобільним постами, відділ запчастин і консультант з додаткового обладнання дозволяють клієнтам в одному місці без зайвих турбот вирішити всі питання стосовно обслуговування авто. Основні типи сервісного обслуговування проводяться в сусідній будівлі на потужностях Віннер Автомотів. До послуг відвідувачів дилерського центру комфортні зони очікування з ароматною кавою та чаєм, стенди з аксесуарами та можливостями конфігурації свого Renault.

Контакти

Адреса: Київ, пр-т Степана Бандери, 24-В.

Тел: +38 044 499 0 999

З 2015 року бренд Renault займає перше місце на автомобільному ринку України. Сьомий рік поспіль лідируючі позиції Renault досягаються завдяки зваженій ціновій політиці, професійній дилерській мережі, якісному сервісу та інноваційним фінансовим інструментам.