Новий концептуальний дилерський центр Renault Store у Білій Церкві

Новий концептуальний дилерський центр Renault Store у Білій Церкві

У червні 2020 року розпочав свою роботу новий концептуальний дилерський центр RENAULT «Європа Плюс». Це перший у Білій Церкві автоцентр, побудований у повній відповідності до нової концепції дизайну і організації дилерського центру – RENAULT STORE.

Новий Renault Store

Новий Renault Store

Концептуально новий підхід покликаний зробити відвідання дилерського центра легким, зрозумілим і приємним. Цьому сприяє продумана до дрібниць інфраструктура – у дилерському центрі чітко позначені зони продажів, сервісу, аксесуарів.

Нове зонування шоуруму спрощує знайомство з модельним рядом. У зоні «Актуально» експонуються бестселери, а в зоні «Емоції» увагу клієнтів акцентують на флагманських моделях.

Великий простір

Великий простір

Дилерський центр RENAULT «Європа Плюс» площею 1200 м² пропонує повний модельний ряд Renault, включаючи широку лінійку комерційної техніки, проведення тест-драйву, фінансові програми, послугу обміну автомобіля за програмою Trade-in, гарантійне та післягарантійне обслуговування, встановлення додаткового обладнання, придбання оригінальних запасних частин.

 

Зона урочистої видачі нового автомобіля розміщується поруч з відділом сервісу, що дає можливість клієнтам вже в момент покупки познайомитися з консультантами, які будуть надавати кваліфіковану допомогу при подальшій експлуатації автомобіля. Адже хто краще ніж Renault подбає про ваш Renault? 

Сервісний центр

Сервісний центр

Сервісний центр RENAULT «Європа Плюс» оснащений новим діагностичним та ремонтним обладнанням, спецінструментами, 3D стендом розвал-сходження, що дозволяє якісно та вчасно виконувати обслуговування та ремонт різного рівня складності. На території сервісної станції розміщено 9 робочих постів.

 

Всі працівники сервісу пройшли курси спеціальної підготовки в навчальному центрі Renault. В процесі роботи застосовуються сучасне високотехнологічне обладнання, оригінальні матеріали і запчастини для автомобілів Renault.

 

Запрошуємо відвідати новий концептуальний дилерський центр RENAULT «Європа Плюс» за адресою: м. Біла Церква, вул. Леваневського 130.

Ласкаво просимо до світу Renault!