Найбільший в західному регіоні Renault Store відкрився у Луцьку

Компанія ТОВ «Луцьк-Експо» ще у 2008 р. стала офіційним дилером Renault у Волинському регіоні. А 3 лютого 2022 р. відкрився найбільший у Західному регіоні центр, загальною площею більше 2 тис. м2, що побудований у відповідності до концепції дизайну і організації дилерського центру - RENAULT STORE.

Renault Store

Це сучасна вітрина бренду і його новинок. Ефективне зонування площі автосалону допомагає клієнтам швидко і комфортно орієнтуватися по салону, підкреслюючи продукти, звертаючи увагу на послуги центру, сервіс, аксесуари.

Сучасний дизайн

Дилерський центр «Луцьк-Експо» пропонує широкий модельний ряд Renault, включаючи лінійку комерційної техніки, проведення тест-драйву, фінансові програми, послугу обміну автомобіля за програмою Trade-in, гарантійне та післягарантійне обслуговування, встановлення додаткового обладнання та придбання оригінальних запасних частин.

 

На території сервісної станції площею 1044 м2 розміщено 14 робочих постів. Всі працівники сервісу пройшли курс спеціальної підготовки в навчальному центрі Renault. Фахівці сервісу застосовують сучасне високотехнологічне обладнання, тільки оригінальні матеріали і запчастини для автомобілів Renault. Кожен клієнт має можливість замовити додаткове обладнання на свій автомобіль, скориставшись широким вибором аксесуарів та можливістю швидко і якісно їх встановити.

 

Відповідаючи на еволюцію очікувань клієнта, Renault Store створює безперервний цикл, який проходить від знайомства з клієнтом через інтернет, до персонального контакту в дилерському центрі. Renault Store пропонує нову концепцію дилерського центру, яка дозволить нашим клієнтам відчути «Пристрасть до життя» разом з Renault.

 

З 2015 року бренд Renault утримує лідерство на українському автомобільному ринку. 7 років поспіль лідируючі позиції Renault досягаються завдяки широкому модельному ряду надійних та технологічних автомобілів, виваженій ціновій політиці, сильній дилерській мережі, якісному сервісу, а також передовим фінансовим інструментам.

Контакти «Луцьк-Експо»

с. Гаразджа, вул. Київська,
121, Луцький р-н, Волинська обл.

067 332 88 40, 0332 280 333

Instagram