Alpine оголошує Зінедіна Зідана амбасадором, який представляє програми рівних можливостей

Alpine та Зінедін Зідан об'єднують зусилля для просування рівних можливостей у спорті та автомобільній індустрії, адже різноманітність є запорукою успіху. Використовуючи досвід та аудиторію Зінедіна, Alpine хоче надихнути молоде покоління талантів і донести до них думку про те, що кожен, незалежно від статі, національності чи життєвого досвіду, має можливість досягти професійного успіху та стати чемпіоном.

Alpine оголошує Зінедіна Зідана амбасадором, який представляє її програми рівних можливостей

Програми рівних можливостей, Rac(H)er та Concours Excellence Mécanique.

Під час офіційного заходу команди Формули 1 в Лондоні, присвяченого презентації нової моделі A523 та нових розробок програми інклюзивності Rac(H)er, Alpine оголосила, що Зінедін Зідан стане амбасадором бренду та спонсором програм рівних можливостей, Rac(H)er та Concours Excellence Mécanique.

 

Шлях Зінедіна як міжнародної футбольної ікони, як гравця, а тепер і як тренера, є надихаючим прикладом для всіх бенефіціарів програм рівних можливостей Alpine, який переконливо свідчить: без різноманітності і спорт, і суспільство позбавлені талантів, які є необхідними для їхньої продуктивності та успіху.

 

Зінедін Зідан, який захоплюється автоспортом, також матиме можливість взяти участь у дискусії про перехід до автомобіля майбутнього та розробку майбутніх моделей Alpine, як користувач та амбасадор.

 

Лоран Россі, генеральний директор Alpine:" Зінедін Зідан - не лише великий чемпіон і спортивна легенда, але й віддана своїй справі людина, яка вирішила використати свою глобальну присутність, щоб надихати молодь і сприяти змінам, спрямованим на створення рівних можливостей. Він є прикладом того, що ми, як компанія, повинні відстоювати: наполегливий дух, природний талант і захист інклюзії для всіх, зберігаючи при цьому меритократію, підштовхуючи оточуючих до великих досягнень. З великою гордістю Зінедін Зідан приєднується до Alpine, щоб змінити світ на краще".

 

Зінедін Зідан: "Як завжди, це історія зустрічей. Мені сподобалося бачення і конкретний підхід команд Alpine, особливо в реалізації програм рівних можливостей, тим більше, що я маю особливу прихильність до Alpine як француз і вболівальник Формули 1. Я вважаю, що важливо говорити дітям, що, звідки б вони не були, вони можуть одного дня стати майбутніми чемпіонами в будь-якій сфері життя, яку б вони не обрали, і що вони завжди повинні вірити у свої мрії... Цей проект Alpine покликаний допомогти втілити це в життя. Зміни потребують часу, тож якщо я можу зробити свій внесок і допомогти прискорити цей процес, я буду дуже задоволений".

Про Alpine

Заснована в 1955 році Жаном Ределе, компанія Alpine зарекомендувала себе протягом багатьох років своїми спортивними автомобілями у французькому стилі. У 2018 році бренд представив новий A110, спортивний автомобіль, який відповідає вічним принципам Alpine: компактність, легкість, маневреність і задоволення від водіння. У 2021 році було створено бізнес-підрозділ Alpine, який став спеціалізованим брендом для інноваційних, автентичних та ексклюзивних спортивних автомобілів Групи Renault, використовуючи історичну спадщину та ноу-хау заводу в Дьєппі, а також інженерний досвід команд Alpine Racing та Alpine Cars.

Про програму Rac(H)er

Запущена в липні 2022 року, програма Alpine Rac(H)er покликана зміцнити меритократію серед представників обох статей у всіх сферах діяльності компанії. Від гонщиків до інженерно-технічних посад, програма Rac(H)er встановлює чітку дорожню карту для збільшення розмаїття талантів в Alpine. Програма є трансформаційною та сприяє підвищенню продуктивності. Rac(H)er є частиною плану інклюзії та різноманітності Групи Renault, яка має на меті сприяти розвитку та створенню рівних можливостей для всіх в автомобільній індустрії.

Про Concours Excellence Mécanique Alpine (CEMA)

Concours Excellence Mécanique Alpine - це загальнонаціональний французький конкурс для студентів, які навчаються за спеціальностями "Технічне обслуговування автомобілів" та "Післяпродажне обслуговування автомобілів" на рівнях BAC та BAC+1. Під керівництвом Естебана Окона Concours Excellence Mécanique Alpine має на меті позиціонувати автомобільну інженерію як шлях до досконалості, відкритий для всіх, заохочуючи меритократію та рівні можливості.

Про Зінедіна Зідана

Про Зінедіна Зідана

Зінедін Зідан - міжнародна футбольна легенда. Французький півзахисник, який грав за кілька великих футбольних клубів: "Жирондін" (Бордо), "Ювентус" (Турин) і "Реал" (Мадрид). Він виграв "Золотий м'яч" у 1998 році, що співпало з одним з найвидатніших періодів французької національної збірної, коли "Les Bleus" виграли Чемпіонат світу 1998 року та Чемпіонат Європи 2000 року. Після завершення кар'єри гравця він став тренером "Реал Мадрид" і виграв численні трофеї, в тому числі три поспіль титули Ліги чемпіонів. Він став першою людиною в історії, яка отримала нагороди ФІФА як найкращий тренер і найкращий гравець. Протягом двадцяти років він також співпрацює з асоціацією ELA у боротьбі з лейкодистрофією. Через свій клуб Z5 та свою Академію він прагне розширити доступ до футболу для якомога більшої кількості людей.