Renault в Україні запустила оновлений офіційний сайт

Renault в Україні запустила оновлений офіційний сайт

18 червня 2020 р. Renault в Україні запустила оновлений сайт www.renault.ua.

Alt Image C29

Сайт Renault перейшов на нову платформу

оновлений 3D-конфігуратор, зручну навігацію, нову структуру, наповнення розділів і багато іншого

Запуск оновленого сайту www.renault.ua збігся з непростим періодом карантину. В цих умовах офіційна сторінка - ключовий інструмент підтримки та інформування про бренд, автомобілі, сервіс і супутні послуги від Renault в Україні.

Сайт www.renault.ua був перенесений на нову платформу і отримав зовнішні зміни відповідно до фірмового стилю бренду Renault та актуальними тенденціями веб-дизайну.

На головну

Дослідження команди Renault

На базі досліджень був розроблений план вдосконалень в структурі, навігації і функціоналі веб-ресурсу, аби він став зручнішим і зрозумілішим користувачам.

Головне меню

Оновлення торкнулися 3D-конфігуратора і багатьох розділів. Були посилені такі важливі теми, як "Фінансування", "Renault сервіс" "Рішення для бізнесу", "Акції". Розробники оптимізували їх меню, змінивши склад і назви підрозділів, щоб відвідувачам було простіше знайти необхідну інформацію абсолютно різного спрямування. Таким чином, тепер на сайті можна зануритися не тільки в світ бренду Renault, автоспорту, концепт-карів, інновацій, але і заглибитися в детальний блок сервісу, запасних частин, двигунів, тощо.

Інструменти для вашого комфорту

Відвідувачі сайту можуть отримати детальну інформацію про широкий модельний ряд Renault в Україні, дізнатися про спеціальні пропозиції (в т.ч. за програмою Renault Бонус) і сервісні компанї, знайти найближчого дилера, ознайомитися з пропозиціями для служб таксі та корпоративних клієнтів, зокрема щодо трансформації комерційних авто.

Всі сервіси у вас під рукою

Сайт www.renault.ua - це також єдина платформа для всіх онлайн-сервісів Renault, які дають можливість зробити процес вибору та обслуговування автомобіля повністю дистанційним. Серед них такі, як запис на тест драйв, або сервіс, особистий кабінет MY Renault, калькулятор ТО, конфігуратор шин і дисків, каталог аксесуарів та багато іншого.

Ласкаво просимо на сайт www.renault.ua!