В Україні стартують продажі нового покоління хетчбека Renault Megane

В Україні стартують продажі нового покоління хетчбека Renault Megane

Renault Megane

Megane створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault, яку впровадив віце-президент компанії з дизайну Лоренс Ван ден Акер.

Тепер новий Megane можна впізнати відразу, з першого погляду. Денні ходові LED вогні* з характерним С-образним малюнком надають виразний вигляд, а задні LED вогні з 3D ефектом підкреслюють унікальну індивідуальність вдень і вночі.

 

Alt Image C29

GT версія

GT версія обладнана технологією 4Control® з керованими чотирма колесами. Це ексклюзивна інновація Renault, яка оптимізує маневреність і керованість в умовах міста, завдяки підрулюванню задніх коліс.

Дизайн і технології працюють для створення цілковитого комфорту і задоволення від водіння. Системи допомоги водієві роблять керування легшим і безпечнішим:

· контроль «сліпих зон» обумовлює безпечне пересування;

· автоматична допомога при паркуванні - функція водія, яка тепер передана сучасним технологіям Renault.

Renault Megane пропонує лінійку двигунів на будь-який смак:

· дизельний двигун об'ємом 1,5 л і потужністю 110 к.с. з низькою витратою палива (4,4 л/100 км), який гарантує мінімально можливі забруднення навколишнього середовища;

· новий бензиновий турбодвигун об'ємом 1,2 л забезпечує продуктивність, подібну до 2-х літрового атмосферного двигуна: 130 к.с., 205 Н/м при 2000 оборотів.

Керувати міццю під капотом допоможе коробка передач EDC - автоматична 6-ти або 7-ступінчаста коробка передач подвійного зчеплення, яка забезпечує комфорт автоматичної коробки і швидкість реакції механіки. Завдяки EDC реакція двигуна швидка і без ривків.