Заощаджуй - купуй Renault з ГБО!

Заощаджуй - купуй Renault з ГБО!

Компанія Renault в Україні оголошує про старт продажів моделей Logan та Sandero з газобалонним обладнанням (ГБО). Якщо переобладнання – то лише у професіоналів, якщо придбання - то тільки в офіційній мережі дилерських центрів Renault. Це гарантія безпеки та надійної роботи авто на газі.

З квітня в офіційній мережі Renault стартували продажі моделей Logan та Sandero з ГБО.

Низка переваг допоможе зрозуміти, чому обрати ГБО варто саме у Renault.

Газове пальне, в порівнянні з бензином, містить набагато менше речовин, які утворюють при згорянні шкідливі сполуки. Так, рівень викидів NOx у 2 рази нижче, ніж при роботі на бензині, а CO и CH - нижче взагалі в 10 разів.
Завдяки наявності захисних пристроїв відповідно до міжнародних стандартів та європейських норм R67-01, R115, сучасне ГБО безпечне у випадку перегріву або механічних перенавантажень. Високий ступінь захисту та своєчасне проходження ТО у дилерській мережі Renault в Україні мінімізує ризики.
Запуск транспортного засобу здійснюється на бензині, проте, після прогрівання, автомобіль самостійно перемикається нагаз, якщо кнопка-перемикач розташована у відповідному положенні. Закінчився газ? Транспортний засіб автоматично почне використовувати бензин.
Автомобіль з ГБО може працювати на двох видах пального відразу. Закінчився газ - двигун автоматично перемикається на бензин. З двома повними баками пального можна подорожувати вдвічі далі, не шукаючи заправку.
Alt Image C29

Нова пропозиція від Renault

Придбання автомобілів Logan та Sandero з ГБО в офіційній мережі дилерських центрів Renault є запорукою безпеки т надійної роботи авто на газі завдяки наступним важливим критеріям.

Alt Image C29

ГБО - від італійського розробника

Надійне ГБО пропонується від італійського проектувальника і розробника комплектів газобалонного обладнання BRC Gas Equipment, який є лідером ринку устаткування для автомобілів на природньому та зрідженому нафтовому газі, що працює у сфері альтернативного пального з 1972 року. BRC тестують не тільки обладнання, а й автомобілі, на яких ГБО встановлено.Вся продукція виробляється і контролюється на заводах однієї компанії.

Alt Image C29

Без втрати гарантії

При переобладнанні автомобіля у офіційного дилера зберігається стандартна заводська гарантія 3 роки або 100 000 км пробігу (залежить від того, що відбудеться раніше).Окрім того, надається гарантію від виробника ГБО - 3 роки або 200 000 км пробігу (залежить від того, що відбудеться раніше).

Усе й одразу

Усе й одразу

Технічне обслуговування ГБО водночас з плановим ТО авто - це можливо*. Не потрібно витрачати час - можна зробити два ТО в одному місці, у будь-якому дилерському центрі Renault в Україні, незалежно від регіону придбання авто або встановлення обладнання. Витратні матеріали завжди в наявності.  

ГБО в лізинг чи кредит – це можливо!

ГБО в лізинг чи кредит – це можливо!

Автомобіль Renault з ГБО бере участь у програмах Renault Finance.

Більш детально про автомобілі Renault з ГБО можна дізнатися за посиланням

Фінансування Renault

П'ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-ше місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованої дилерської мережі.