Новий Renault Zoe: Збільшена потужність та запас ходу

Новий Renault Zoe: Збільшена потужність та запас ходу

Alt Image C29

Запас ходу та зарядка: новий ZOE пропонує більше

Новий ZOE оснащується акумулятором Z.E. 50, який забезпечує запас ходу до 390 км в циклі WLTP*. На додаток до кількох варіантів зарядки від мережі змінного струму будинку або в місті в новому поколінні є підтримка експрес-зарядки від джерела постійного струму.

 

Дизайн: сміливий характер

М'які форми минулого покоління стали більш чіткими, завдяки чому автомобіль привертає до себе увагу на дорозі, а також може запропонувати більше простору всередині. Дизайнери Групи Renault приділили особливу увагу якості оздоблення, комфорту і ергономіки інтер'єру. Важливим нововведенням ZOE став 10-дюймовий дисплей - унікальна опція, доступна вже в базовій комплектації.

 

Задоволення від водіння: заряд емоцій

Задоволення від водіння: заряд емоцій

У новому ZOE встановлюється більш потужний двигун на 100 кВт, який чудово підходить для швидкісної їзди і дарує задоволення від управління електромобілем. Крім того, в ньому є новий режим для міста, в якому можна менше працювати педаллю гальма, а також пропонується безліч систем допомоги для комфортного і безпечного водіння.

Renault EASY CONNECT: завжди на зв’язку

Renault EASY CONNECT: завжди на зв’язку

Завдяки системі Renault EASY CONNECT пасажири нового ZOE отримують постійний доступ до Інтернету. Мультимедійний блок Renault EASY LINK працює разом з додатком MY Renault і пропонує водієві широкий спектр програм та послуг, без яких важко уявити сучасне життя.