Нова послуга від Renault: Pit Stop Service

Нова послуга від Renault: Pit Stop Service

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск нової послуги в дилерській мережі - PitStop Service, яка істотно заощаджує час клієнта за рахунок обслуговування автомобіля одночасно кількома механіками.

Alt Image C29

Новий пілотний проект

Коли час - це гроші, а здійснити обслуговування автомобіля необхідно швидко і без черги - Renault приходить на допомогу. PitStop Service запускається з травня у пілотного дилера ТОВ "АКТИВ МОТОРС" в Києві. Вказівники на фасаді дилерського центру, виділене паркомісце і позначене місце консультантів сервісу допоможуть швидко зорієнтуватися.

Title

Технологія H2-Tech: гібридний автомобіль з енергоблоком потужністю 16кВт. H2-Tech базується на технології «range extender» (збільшений кілометраж), завдяки якій автомобіль з удвічі легшим акумулятором покриває ту ж саму відстань, і таким чином сприяє зменшенню вуглецевих викидів від неелектричного силового агрегату. Хоча це рішення передбачається для пасажирського автомобіля, Група Renault, через компанію Hyvia (спільне підприємство з Plug Power) вже пропонує водневі рішення для легких комерційних автомобілів.

Alt Image C29

Обслуговування автомобіля проводиться одночасно кількома механіками

Спеціальна пропозиція PitStop Service - це стандартний сервіс з нестандартним підходом від Renault. Адже обслуговування автомобіля проводиться одночасно кількома механіками, що істотно заощаджує Ваш час, але при цьому зберігає високу якість:

  • ціна не змінюється, в порівнянні зі звичайною швидкістю обслуговування;
  • роботи проводять спеціально підготовлені механіки на виділеному посту;
  • повне ТО*, що містить 29 операцій і включає 87 точок контролю займає 30 хвилин;
  • Повне ТО* для автомобіля, обладнаного ГБО, становить 60 хвилин.

Аби роботи були зроблені вчасно, необхідно виконати 3 кроки:

 

1.    заздалегідь записатися, щоб забронювати певний час для обслуговування автомобіля;

 

2.    надати VIN номер автомобіля, щоб співробітники дилерського центру змогли заздалегідь підготувати документи і запасні частини, необхідні для обслуговування саме цього автомобіля;

 

3.    приїхати на чистому автомобілі, оскільки мийка вимагає додаткових витрат часу. Або повідомити про те, автомобіль необхідно помити, на що піде додатковий час.

П'ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-ше місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерській мережі.

 

*Наведені варіанти ТО - на випадки, коли за регламентом не потрібна заміни свічок, ременів або рідин.