Лімітована версія Logan MCV Stepway Cross

Лімітована версія Logan MCV Stepway Cross

Renault Logan MCV - це сучасні форми, просторий і комфортний салон, технологічність і безпека. Оновлений дизайн передніх і задніх фар, виконаних у вигляді літери «С», відображає фірмовий стиль Renault і надає екстер'єру автомобіля ще більше сучасності.

Alt Image C29

Лімітована серія Renault Logan MCV Stepway Cross

Зміни лімітованої серії характерні для внутрішнього і зовнішнього вигляду автомобіля. Унікальність інтер'єру забезпечить нова оббивка сидінь і оформлення салону в стилі «Cross».

 

А особливостями екстер'єру стануть новий колір кузова «сірий камінь» (Grey Island), захисні накладки на передній/задній бампер і окантування протитуманних фар світло-сірого кольору. Також для лімітованої серії доступні нові повнорозмірні ковпаки «Cross» темно-сірого кольору і пластиковий захист колісних арок та порогів. Відмінною рисою Logan MCV Stepway Cross стане напис STEPWAY на передніх дверях і світло-сіра вставка на корпусі зовнішніх дзеркал заднього огляду.

Поспішайте стати власником ексклюзивного Renault Logan MCV Stepway Cross!

Особливостями екстер'єру стануть новий колір кузова «сірий камінь» (Grey Island), захисні накладки на передній/задній бампер і окантування протитуманних фар світло-сірого кольору.

Також для лімітованої серії доступні нові повнорозмірні ковпаки «Cross» темно-сірого кольору і пластиковий захист колісних арок та порогів. 

У базі Logan MCV Stepway Cross передбачені:

· бічні передні подушки водія і пасажира;

· задній парктронік;

· пакет «навігація»;

· 16 "сталеві диски з ковпаками темно-сірого кольору;

· елементи внутрішнього і зовнішнього оформлення Cross.

За допомогою опцій Logan MCV Stepway Cross можна обладнати:

· камерою заднього огляду;

· розширеною картографією;

· підігрівом передніх сидінь + датчиком нагадування про непристебнутий
пасок безпеки;

· шкіряною оббивкою сидінь.