Groupe Renault: легкі комерційні автомобілі набувають нового виміру

Groupe Renault: легкі комерційні автомобілі набувають нового виміру

Alt Image C29

Strapline

Groupe Renault - лідер європейського ринку фургонів та легких комерційних автомобілів

представляє чотири нові моделі: новий Renault MASTER, новий Renault TRAFIC, новий Renault ALASKAN та концепт-кар KANGOO Z.E.

Groupe Renault полегшує життя клієнтам шляхом покращення дизайну та якості своїх продуктів, а також розширення переліку технологій, рішень для забезпечення комфорту і сервісів. У 2019 році група оновить частину своєї лінійки легких комерційних автомобілів, щоб підтвердити свою позицію лідера ринку.

Новий Renault Master отримав нову виразнішу передню частину, повністю оновлений інтер’єр, нові системи допомоги водієві (система допомоги під час їзди заднім ходом Rear View Assist, система стабілізації у разі бічного вітру Side Wind Assist тощо), а також потужніші та економічніші двигуни (до 180 к.с./400 Нм). Інноваційне обладнання моделі полегшить життя власників. Новий Master також наявний у версії з повністю електричним приводом, що отримав назву Master Z.E.
Новий фургон Renault Trafic - багатофункціональний модернізований фургон з вишуканим дизайном інтер’єру та екстер’єру, новими двигунами та автоматичною коробкою передач EDC6. Новий Renault Trafic також доступний у пасажирських версіях Combi, Bus і Space Class.
Новий пікап Renault Alaskan зберіг «м’язистий» дизайн та отримав низку нових особливостей, що забезпечують додаткову міцність та максимальний рівень безпеки. Корисне навантаження автомобіля зросло до 1,1 т.
Концепт-кар Kangoo Z.E. - версія міського автомобіля з електроприводом, що слугує провісником оновлення лінійки Kangoo, початок якого очікується у 2020 році. Завдяки скульптурному та динамічному дизайну його можна адаптувати до змін режиму роботи і потреб у мобільності.

Alt Image C29

EZ-FLEX

Після презентації концепт-кара EZ-PRO Groupe Renault продовжить готуватися до майбутнього, досліджуючи нові сфери використання засобів доставки «останньої милі» із застосуванням EZ-FLEX - компактного і маневреного автомобіля з електроприводом, під’єднаного до Інтернету.

Спираючись на 120-річний досвід та лідерство на європейському ринку фургонів і легких комерційних автомобілів з електроприводом з 1998 року, у 2018 році Groupe Renault встановила новий світовий рекорд за обсягом продажів: кількість зареєстрованих автомобілів склала 619 229 одиниць. Група зміцнює свої позиції не лише у Європі, але й у Латинській Америці та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Renault є першопрохідцем і водночас лідером європейського ринку легких комерційних автомобілів з електроприводом (частка ринку становить 46,2 %) - передусім завдяки своєму бестселеру Kangoo Z.E.

Alt Image C29

Groupe Renault демонструє міцні як ніколи лідерські позиції на ринку легких комерційних автомобілів і підтверджує своє прагнення разом з альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi стати першим глобальним гравцем на ринку легких комерційних автомобілів з обсягами продажів понад 2,5 млн одиниць. Група розширила присутність на світовому ринку, випустивши на ринок Південної Кореї моделі Renault Master, у Латинській Америці починаються продажі нового Kangoo, спеціально адаптованого до потреб південно-американських клієнтів, а на ринках Аргентини та Колумбії тривають продажі пікапа Duster Oroch, що є справжнім бестселером. На ринок Китаю Groupe Renault планує до 2022 року випустити через компанію RBJAC (Renault Brilliance Jinbei Automotive Company) сім легких комерційних автомобілів (три з них - із повністю електричним приводом).