RENAULT: розширення лінійки електромобілей

RENAULT: розширення лінійки електромобілей

Готуючись до майбутнього, Renault розпочинає перше розширення лінійки електромобілів з широкого асортименту електричних та електрифікованих моделей

Alt Image C29

Лінійка електромобілів

Нова революційна технологія гібридного привода та гібридного привода із заряджанням від мережі у новому Clio E-TECH, новому Captur E-TECH Plug-in та новому Mégane Estate E-TECH Plug-in

Спираючись на експертний потенціал, здобутий протягом понад 10 років діяльності у сфері виробництва електромобілів, і досвід участі у гонках Формули 1, компанія Renault випустила лінійку революційних та інноваційних гібридних двигунів і гібридних силових агрегатів із заряджанням від мережі на основі технології E-TECH для трьох своїх флагманських моделей, що посідають перші місця на ринку: нового Clio, нового Captur і нового Mégane.

Alt Image C29

Новий TWINGO Z.E.: культовий компактний міський автомобіль Renault, на 100 % електричний

Компанія Renault випускає лінійку з восьми електрифікованих автомобілів, до складу якої входить новий Twingo Z.E.

Twingo Z.E. спирається на культовий статус і популярність Twingo - історичного лідера французького ринку у сегменті «А» та четвертого за популярністю мінівена у Європі. Створений з урахуванням особливостей електропривода, Twingo Z.E. зберіг усі переваги модульності, завдяки яким його споріднена модель стала настільки успішною серед автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. Розміри автомобіля залишилися незмінними, а його рекордно малий радіус розвороту у 4,3 м забезпечує оптимальну керованість в умовах міста.

Alt Image C29

Twingo Z.E. має новий двигун R80 потужністю 60 кВт (82 к.с.) і підносить задоволення від водіння на нову висоту завдяки трьом рівням рекуперативного гальмування з можливістю регулювання. Завдяки батареї ємністю 22 кВт⋅год Twingo Z.E. долає до 180 км за умовами повноцінного циклу WLTP та 250 км за умовами міського циклу WLTP City.

Зарядний пристрій Cameleon у Twingo Z.E. забезпечує високу гнучкість заряджання і всього за 30 хвилин відновлює енергію до рівня, достатнього для подолання 80 км (за умови використання зарядної станції потужністю 22 кВт).

Завдяки виходу Twingo Z.E. культовий компактний міський автомобіль Renault відтепер доступний у версії з повністю електричним приводом. Яскравий характер цього автомобіля, приємного і простого в експлуатації, повністю розкриється в його улюбленій сфері. Електроенергія перетворить Twingo на небачену досі королеву міста!

Водночас із новим Twingo Z.E. компанія Renault випускає лімітовану серію ZOE RIVIERA в розширеній комплектації.

MORPHOZ — електромобіль майбутнього, що адаптується до повсякденного життя

У найкращих традиціях свого новаторського духу Renault пропонує автомобіль, що фізично адаптується до потреб сім’ї.

 

·         Електричний: нова модульна платформа альянсу під назвою CMF-EV з новими перспективами у царині дизайну, простору, комфорту і життя «на борту».

·         Модульний: автомобіль, який можна адаптувати до потреб користувача, з інтегрованими функціями спільного користування.

·         Під’єднаний до інтернету: MORPHOZ із штучним інтелектом — це справжній віртуальний персональний асистент.

·         Автономний: MORPHOZ із модулем автономного керування 3 рівня обмінюється інформацією зі своїм оточенням.

·         Інтегрований: як ланка ефективної та інтелектуальної електричної екосистеми, MORPHOZ підтримує перехід на альтернативні джерела енергії і сприяє його прискоренню.

·         Першопроходець: MORPHOZ є передвісником майбутнього нового сімейства електромобілів від Renault.

Окрім концепт-кара MORPHOZ, компанія випускає концептуальну модель Kangoo Z.E. - міський шоу-кар з електроприводом, який сповіщає про відродження Kangoo.

 

Компанія Renault є новатором і лідером на європейському ринку легких комерційних автомобілів з електроприводом, передусім завдяки беззаперечному лідеру Kangoo Z.E. Концепт-кар Kangoo Z.E. дає перше уявлення про ретельно продуманий та динамічний дизайн нового сімейства Kangoo, яке буде представлено у 2020 році.