Десять років разом: Renault та Одеський міжнародний кінофестиваль!

Десять років разом: Renault та Одеський міжнародний кінофестиваль!

Alt Image C29

Одеський міжнародний кінофестиваль

З 12 по 20 липня в сонячній Одесі проходила найбільш очікувана подія кінематографа в Україні - Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ).

Традиційно, бренд Renault 10 раз поспіль став надійним автомобільним партнером фестивалю.

За свою довгу історію компанія Renault встановила тісні зв'язки з теле- і кінокомпаніями. Автомобілі Renault з'являються на екранах телевізорів у всьому світі, починаючи від телесеріалів і закінчуючи художніми фільмами. Для потреб кінокомпаній завжди доступний спеціальний парк автомобілів, який представляє повний модельний ряд марки (традиційні та електромобілі).

Серед знакових культурних подій світового масштабу, який підтримує компанія Renault - Каннський та Венеційський кінофестивалі, кінофестивалі в Довілі, Ліоні, Ангулемі, Альп д'Уезі, Кабурі, Марракеші, Лондоні, Сан-Себастьяні, Вальядоліді та Одесі.

Одеський міжнародний кінофестиваль - це головний професійний майданчик, де зустрічаються українські та іноземні кінематографісти. Ексклюзивні прем'єри фільмів, майстер-класи від провідних світових кіномитців та унікальна фестивальна атмосфера - все це поєднують в собі 9 днів кінематографічної події.

Цьогоріч на участь у ювілейному 10-му ОМКФ було подано 1110 фільмів з 40 країн із трьох континентів. За головний приз – Ґран-прі – змагалися  12 фільмів-учасників Міжнародного конкурсу, у Національній конкурсній програмі брало участь 5 повнометражних та 10 короткометражних стрічок, у Конкурсі європейських документальних фільмів – 8. Загалом у конкурсних та позаконкурсних програмах фестивалю було показано близько сотні фільмів.

У всіх конкурсних програмах – Міжнародній, Національній та Конкурсі європейських документальних фільмів – сумарно брало участь 35 фільмів, 19 з яких (54%) зняли жінки-режисерки. Загальна аудиторія ОМКФ склала 165 тисяч глядацьких переглядів.

25 автомобілів Renault з 12 по 20 липня забезпечували комфортні поїздки гостей до червоної килимової доріжки, а також в інші місця, де відбувалися важливі події насиченої програми фестивалю.

Серед автомобільних помічників кінофестивалю - стильні, яскраві і зручні представники широкого модельного ряду Renault:

  • кросовери - Koleos, Kadjar, Captur, Duster і Sandero Stepway
  • седан – Megane
  • електромобілі Zoe і Kangoo ZE
  • практичний і місткий Trafic.

Окрім комфортного пересування на автомобілях Renault у гостей фестивалю була можливість познайомитися з експозицією стильного кросовера Renault Kadjar, який був встановлений навпроти Фестивального палацу.

Познайомитися з широким модельним рядом Renault та пройти тест драйв можна в офіційному дилерському центрі бренду Renault в Одесі - Авто Груп +.

Чотири роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.