Новий Renault Kadjar – виразний кросовер

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер

Alt Image C29

Renault Kadjar є яскравим представником класу кросоверів

Офіційна дилерська мережа Renault вже приймає замовлення на новий Renault Kadjar - мускулистий кросовер, який поєднує в собі яскравий дизайн, підвищений рівень комфорту та інноваційні технології.

Alt Image C29

Дизайн нового Renault Kadjar

Дизайн нового Renault Kadjar став ще динамічнішим і сучаснішим. В новому Kadjar використовуються традиційні норми проектування кросоверів, але при цьому він досить привабливий і розкішний. Його зовнішній вигляд розроблений до найменших деталей.

«Новий Kadjar має привабливіший, розкішніший і рішучіший вигляд. Володіючи значною і при цьому витонченою передньою частиною кузова, цей автомобіль гармонійно долучається до лінійки кросоверів Renault. Яскравий світлодіодний напис підкреслює високотехнологічний зовнішній вигляд нового Kadjar», - Стефан Гуарда (Stéphane Guarda), менеджер з проектування автомобілів Renault.

Результати опитувань покупців свідчать про те, що зовнішній вигляд є основною причиною вибору автомобіля Renault Kadjar. Лінії нового Kadjar стали ще елегантнішими та плавнішими.

У передній частині новий Kadjar присутній С-подібний підпис, характерний для лінійки Renault. Її яскравість значно посилюється за рахунок інтегрованих індикаторів повороту в денні ходові вогні. У протитуманних фарах також встановлені світлодіоди з технологією LED Pure Vision (стандартний варіант для комплектації рівня Intense). Завдяки такому рішенню споживання енергії в порівнянні з галогенними лампами зменшується в шість разів.

Ще привабливішим Kadjar став завдяки ширшій решітці радіатора з новими хромованими вставками і оновленими бамперами. Накладка на задній бампер додає автомобілю переконливості на дорозі.

Зовнішній дизайн

Значні зміни в оновленому Renault Kadjar торкнулися передньої частини кузова. З'явилася хромована решітка радіатора, а також С-образні вогні. Останні чудово поєднуються зі світлодіодними вказівниками поворотів з технологією Pure Vision. В протитуманних фарах також використана ця технологія, що дозволяє зменшити витрати енергії в цілих шість разів порівняно з галогеновими лампами. В задній частині кузова світлодіоди, як і в протитуманних вогнях, додають автомобілю більш стильного вигляду.

ПІДВИЩЕНИЙ КОМФОРТ нового Renault Kadjar Оновлений інтер'єр Renault Kadjar

В кросовері Renault Kadjar ви будете насолоджуватись стильним виглядом сучасного інтер'єру з продуманою ергономікою, хромованими окантовками та модною оббивкою крісел. Центральне місце в салоні займає 7-дюймовий дисплей з інтуїтивно зрозумілим управлінням сенсорної системи R-LINK-2. Саме ця система стане вашим другим пілотом. За її допомогою можна декількома дотиками налаштувати навігацію та активувати опцію допомоги в керуванні авто.

У новому Renault Kadjar для України ми пропонуємо

Двигуни нового Renault Kadjar

Бензиновий турбодвигун Energy TCe 130 об'ємом 1,2 літра, 130 к.с.

З крутним моментом 205 Nm. Еластичний і чуйний на низьких оборотах, він досить потужний і економічний. Середня витрата - до 6л/100 км.

Дизельний двигун dCi 110 к.с.

Бестселер компанії Renault, створений для тих, хто хоче економити, але при цьому отримувати задоволення від водіння. Середня витрата двигуна - 4,7 л/100 км. Крутний момент – 250 Nm досягається при 1750 оборотів/хв.

Двигун Energy dCi 130

Який пропонується для повнопривідної версії. Потужний, тяговитий і при цьому економічний. 320 Nm/ 1750об/хв. Споживає в середньому всього 5,2л / 100 км.