Осіння діагностика 2020

Осіння діагностика 2020

З 22 вересня по 22 листопада 2020 року в офіційних дилерських центрах Renault діє сервісна акція

Комплексна діагностика
Комплексна діагностика

199 грн.1 за комплексну діагностику підвіски та гальмівної системи.

Запасні частини підвіски та гальмівної системи
Запасні частини підвіски та гальмівної системи

Знижки до 30% на деталі підвіски, рульового керування, гальмівної системи  та знижка 10% на роботи із їх встановлення 2

Сезонні аксесуари
Сезонні аксесуари

Вигода2 до 20% на сезонні аксесуари: бризковики, килимки, підкрилки та ін.

Призи від Renault
Призи від Renault

Можливість виграти фірмові призи* з асортименту Renault Boutique.

З 22 вересня по 22 листопада 2020 року в офіційних дилерських центрах Renault діє сервісна акція «Осіння діагностика 2020»

Регулярне проходження технічного обслуговування Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію і вбереже від небажаних поломок.

Акція включає:

  • 199 грн.1 за комплексну діагностику, яка включає:
    • Діагностику підвіски, в тому числі перевірку залишкової товщини гальмівних колодок і дисків;
    • Діагностику стану шин, в тому числі перевірку залишкової глибини протектора і стану шин;
    • Перевірку рівнів робочих рідин і щільності гальмівної і охолоджуючих рідин;
    • Діагностику АКБ.
  • Заміна деталей підвіски, рульового керування, гальмівної системи зі знижкою до 30% на запчастини і 10% на роботи 2.
  • Вигода до 20% 2 на сезонні аксесуари: бризковики, килимки, підкрилки та ін.
  • Зимова рідина склоомивача 5 л за акційною ціною 215 грн 2.
  • Можливість виграти фірмові призи* з асортименту Renault Boutique: електричний велосипед, 2 електричних самокати, 3 валізи Renault Sport, 3 валізи Alpine та 5 рюкзаків.
вік має значення

«ВІК МАЄ ЗНАЧЕННЯ» - ДЛЯ КЛІЄНТІВ З АВТО ВІКОМ ПОНАД 5 РОКІВ

Для власників автомобілів 2014 року виробництва і старше:

  • На постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, отримуєте знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються.
  • Сервісні пропозиції з застосування запчастин MOTRIO (лінійка недорогих запасних частин від Renault з оригінальною якістю). Програма лояльності на запчастини Motrio не діє, але в період акції є знижки.
Приклади обслуговування з вигодою на запчастинах та роботах**:

Операція

 

Пропозиція для авто до 2014 р. виробництва

LOGAN I

Пропозиція для авто 2015-2018 рр. виробництва

DUSTER I

Пропозиція для авто до 2014 р. Виробництва

MEGANE III

 

Діагностика підвіски

 

199 грн.1

 

199 грн.1

199 грн.1

Заміна передніх гальмівних колодок

 

Від 609 грн.3

Від 1 370 грн.3

Від 905 грн.3

Заміна задніх гальмівних колодок

 

Від 1067 грн.3

 

Від 1838 грн.3

Від 890 грн.3

Заміна передніх амортизаторів

 

Від 2866 грн.3

Від 3474 грн.3

Від 3 868 грн.3

Точна вартість операції визначається вартістю нормо-години, прийнятої на конкретному дилерському підприємстві з урахуванням акційної знижки 10% або 20% згідно з програмою «Вік має значення» та вартістю запчастин, прийнятою в період Акції.

 

**Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. Надання знижок в акційний період клієнтам, які не зареєстровані, але є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб з автомобілями української реєстрації.

my renault

Переваги My Renault

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

 

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі.

 

Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • істотно економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренду
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому
  • ефективно планувати події по автомобілю
5-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.
1 До вартості діагностики включено: діагностика підвіски, в тому числі: перевірка залишкової товщини гальмівних колодок та дисків; діагностика стану шин, в тому числі перевірка залишкової глибини протектора та стану шин; перевірка рівнів робочих рідин та  щільність гальмівної та охолоджуючої рідин. Вартість рекомендована на період акції, за умови виконання операцій із заміни запасних частин за результатами діагностики. Звичайна вартість визначається в залежності від моделі Renault та ціни нормо-години у окремого дилера. У випадку необхідності до вказаної вартості Акційної діагностики може бути додана вартість інших невід’ємно пов'язаних з діагностикою послуг, про перелік та вартість яких виконавець діагностики зобов'язаний попередити Учасника Акції до початку діагностики. У випадку, якщо одночасно з Акційною Діагностикою Учасник забажає провести додаткову діагностику деталей автомобіля, не вказаних у цьому пункті, то вартість такої додаткової діагностики сплачується Учасником окремо, виходячи з розцінок в офіційній дилерській мережі Renault.
 
2 Під «вигодою» маються на увазі знижки до 30% від роздрібної ціни на запчастини підвіски та гальмівної системи, до 20% від роздрібної ціни на сезонні аксесуари та до 10% на роботу з їх заміни. Перевірити належність до акційного асортименту, звичайну вартість (до надання знижки) та акційну вартість, встановленому дилерами мережі Renault, за артикулярним номером запасної частини можна на сайті: parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна на зимову рідину склоомивача 5л. становить 215 грн з ПДВ. Розмір знижки та вартість запчастин є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах Про встановлену дилером вартість робіт та запчастин дійзнавайтесь безпосередньо в обраному дилерському центрі Renault. Акція діє з 22.09.2020 до 22.11.2020 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій).  
 
3 Ціна включає вартість заміни відповідних запасних частин та робіт з їх встановлення для вказаної моделі, розрахована на підставі рекомендованої вартості запчастин при вартості нормо-години 380 грн. з ПДВ у офіційного дилера Renault в м. Житомир.
 
* Під призами маються на увазі: електричний велосипед, два електричних самокати, три валізи Renault Sport, три валізи Alpine та п’ять рюкзаків. Призи розігруються серед учасників Акції, які виконали акційну діагностику та операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски в офіційному дилерському центрі Renault протягом періоду дії Акції та зареєструвалися у “My Renault” на  www.my.renault.com. Дату визначення Переможців буде призначено після закінчення Акції – тобто після 22 листопада 2020 року, але не пізніше 29 січня 2021 року, та буде повідомлено  на сайті  www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням  з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу призів - перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Якщо зазначені обмеження будуть повністю зняті, строк розіграшу Призів відбудеться не пізніше 30 днів з моменту дати закінчення Акції. Розіграш призів проводить АТ «Рено Україна» за адресою: м. Київ, вул. Гайдара 58/10
 
Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.

У зв'язку з введенням в Україні надзвичайної ситуації, а також ряду обмежень, направлених на боротьбу з пандемією вірусу COVID19 Організатор Акції АТ «Рено Україна» дотримуватиметься під час проведення даної Акції всіх встановлених у зв'язку з пандемією обмежень. Технічне обслуговування та ремонт автомобілів на умовах Акції здійснюється в офіційній дилерській мережі Renault. Організатор Акції рекомендує дилерам дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, встановлених у постанові Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” зі змінами. Також Організатор закликає усіх Учасників Акції дотримуватись введених Урядом України протиепідемічних заходів та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.