Діагностика та обслуговування кондиціонера

з 07.06.2021 по 04.07.2021

Знижки* до 25% на запчастини та матеріали для кондиціонера, до 20% на роботи з обслуговування кондиціонера.

Alt Image C29

з 07.06.2021 р. до 04.07.2021 р.

В рамках Акції клієнтам пропонується:
  • Діагностика кондиціонера зі знижкою* до 20% на роботи.
  • Очищення кондиціонера зі знижками* до 25% на очисники та до 20% на роботи 
  • Заправка та ремонт кондиціонера зі  знижками* до 25% на запчастини/матеріали та 10% на роботи із їх встановлення. 
  • Заміна салонного фільтра зі знижками* до 30% на фільтри салону та до 10% на роботи 
  • Дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за акційною ціною 365 грн

Шукайте розрахунок вартості послуги Очистки кондиціонера для вашого авто в калькуляторі технічного обслуговування

Alt Image C29

Для Клієнтів з авто віком понад 5 років (починаючи з 2015 року виробництва і старше)

На постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, отримуєте знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються.

 

Сервісні пропозиції з застосування запчастин MOTRIO (лінійка недорогих запасних частин від Renault з оригінальною якістю). Програма лояльності на запчастини Motrio не діє, але в період акції є знижки.

*Під «знижками» маються на увазі знижки до 25% на деталі та матеріали системи кондиціонування автомобіля від рекомендованої роздрібної ціни, до 30% на фільтри салону, а також знижки на роботи з обслуговування: до 20% на роботи з діагностики та/або очистки системи кондиціонування, до 10% на роботи з заправки, ремонту систем кондиціонування, заміни фільтрів салону, у період дії Акції. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна дезінфікуючого аерозолю для салону автомобіля складає 365 грн з ПДВ. Зазначені розміри знижок та акційна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Акція діє з 07.06.2021 до 04.07.2021 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій).