Старт сервісної акції «обслуговування підвіски з вигодою до 25%»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Обслуговування підвіски з вигодою1 до 25%» в офіційній дилерській мережі Renault.

Старт сервісної акції «обслуговування підвіски з вигодою до 25%»

Обслуговування підвіски

В рамках акції клієнтам пропонується:

o заміна деталей підвіски, гальмівної системи та кермового управління із вигодою до 25% на запасні частини3 та 10% на роботи.
o вигода до 25% на амортизатори, гальмівні колодки та диски, важелі підвіски, кермові наконечник та тяги.

Вигода на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault.

Програма «Вік Має Значення»

Для автомобілів віком понад 5 років (починаючи із 2017 року випуску і старше) на постійній основі діє програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижки до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

Знижки по Акції та програмі лояльності «Вік має значення» не сумуються.

Що таке запчастини Value+?

Лінійка запасних частин для власників постгарантійних автомобілів Renault\Dacia, які відрізняються оптимальною якістю та більш низькою ціною.

1 Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни. Знижки на запчастини надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua
Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

2Пропозиція діє з 18.03.2024 до 12.05.2024р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).

3Кількість акційних запчастин обмежена.

4Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.