СВІТОВА ПРЕМ´ЄРА АБСОЛЮТНО НОВОГО RENAULT AUSTRAL

8 березня 2022 року компанія Renault поповнила свою лінійку кросоверів абсолютно новим Renault Austral

Alt Image C29

Технологічний кросовер "Nouvelle Vague" (нової хвилі)

  • 8 березня Renault представили абсолютно новий Austral – свій новітній електрифікований кросовер.
  • Високотехнологічний, ефективний із підключеними сервісами: він є втіленням духу стратегій Renaulution і ‘Nouvelle Vague’ Renault у сегменті кросоверів С-класу.
  • Новий Austral представляє спортивний дизайн для версії Esprit Alpine, вперше доступний на автомобілі у лінійці Renault.
  • Створений на базі третього покоління платформи CMF-CD, розробленої в рамках Альянсу, новий кросовер Austral пропонує різні електрифікаційні технології, включаючи новий повністю гібридний двигун E-TECH.
  • Більш сучасний і технологічний абсолютно новий Austral пропонує передові, проактивні і розумні технології, включно з шасі 4CONTROL Advanced і 32 електронними асистентами водія.
  • Вдосконалений зв’язок, широкий OpenR екран містить мультимедійну систему OpenR Link, куди вбудовані найкращі сервіси і застосунки Google.

 

Булонь-Біянкур (Франція) - 8 березня 2022 року компанія Renault поповнила свою лінійку кросоверів амбіційною моделлю: абсолютно новим Renault Austral. Він допоможе посилити зусилля, докладені для повернення позицій у сегменті автомобілів С-класу, що є ядром світового автомобільного ринку. Абсолютно новий Austral становить частину так званої традиції ‘автомобілів для життя’ і ознаменовує чергову віху прориву у сегменті С-класу, який розпочали  Arkana (європейська версія) і абсолютно новий Megane E-TECH Electric з рішуче сучасним підходом. Ера ‘Nouvelle Vague’ (Нова Хвиля) спрямована на перетворення бренду на промисловий еталон у царині технології, екологічно чистої енергії і сервісів.

ЧУТТЄВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ДИЗАЙН

Renault Ukraine
Renault Ukraine
Renault Ukraine

Зовнішній дизайн: спортивний кросовер

Новий Renault Austral майстерно поєднує в собі характерні риси кросоверу з новими принципами ‘чуттєво-технологічного’ дизайну від Renault: його об’ємний чуттєвий силует прекрасно пасує до чітких геометричних контурів, структурних деталей, як от мікрооптична технологія, що використана у задніх LED ліхтарях і ромбоподібна форма передніх ліхтарів.

Екстер’єр абсолютно нового Austral – спортивний, вишуканий та елегантний.

Він демонструє надзвичайну якість на додачу до майстерно створених геометричних ліній, а також володіє бездоганними пропорціями, що передають відчуття місткості, коли дивишся на автомобіль збоку. 

Абсолютно новий Austral має сім можливих варіантів кольору кузова. Версія Esprit Alpine також можлива у ексклюзивному сірому кольорі Satin Shale Grey, що допомагає підкреслити спортивний вигляд авто.

У топовій комплектації кузов стандартно має двоколірне забарвлення.

Абсолютно новий Austral гордовито розміщується на своїх колесах з ошатними легко сплавними дисками розміром від 17 до 20 дюймів, більшість з яких пройшли алмазне шліфування.

Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral

Інтер’єр: капсула технологій

Високотехнологічний внутрішній простір нового Austral побудований навколо великого екрану OpenR, що об’єднує дисплей, діаметром 12.3" панелі приладів з вертикальним мультимедійним екраном діаметром 12". Новий проекційний дисплей діаметром 9.3", що відображає інформацію на лобовому склі, доповнює загальну кількість моніторів.

Авторегулювання яскравості та покращені якості відображення допомогли екрану OpenR позбутися звичної сонцезахисної накладки. Це поліпшує відчуття простору і надає панелі приладів ефекту «летючості».

Елегантна і сучасна центральна консоль нового Austral,  створює ледь помітний бар’єр між водієм і переднім пасажиром. Також в неї вбудований оптимізований підлокітник, який робить використання мультимедійного екрану зручнішим. Консоль містить слот для телефону з індукційною зарядкою і зручну нішу для зберігання.

Залежно від комплектації та додаткових опцій, в інтер’єрі нового Austral використовується натуральне дерево, шкіра, алькантара, набивна тканина та інші матеріали. Усі вони м’які на дотик і пасують лакованим елементам оздоблення насиченого чорного глянцевого кольору і матованого хрому. Високоякісні матеріали дарують відчуття теплоти і престижу інтер’єру автомобіля. До загального пакету додаються керовані системи освітлення, більш відомі як LIVING LIGHTS.

Новий Austral був спроектований у відповідності до вимог родини

Чисельні відділення для зберігання речей розташовані по всьому салону для зручності усіх і кожного. Загальний об’єм відділень для зберігання у новому Austral сягає близько 35 літрів.

Renault Austral
Austral Esprit Alpine

Новий Austral Esprit Alpine: абсолютно нова елітна комплектація

Вперше серед автомобілів Renault, новий Austral також доступний у ексклюзивній версії Esprit Alpine для більш спортивного вигляду. Натхненням для нього слугує спортивна «ДНК» флагманського бренду Alpine від Renault Group.

Ця версія нового Austral має ще більш рішучий дизайн, довершений спеціально створеним сірим матовим кольором кузова Satin Shale Gray. Останнє покоління кольорів матового покриття надійне і просте у догляді. 

Спортивне враження посилюється завдяки радіаторній решітці і спортивним вставкам кольору Satin Grey; 20" чорні алюмінієві диски Daytona з алмазним шліфуванням та написом ‘Alpine’; чорні матові рейлінги; а також декоративні вставки у палітрі чорного кольору, як то Diamond Black, Extra Glossy Black і Ice black обрамляють автомобіль зовні. Емблеми Esprit Alpine розміщені збоку автомобіля, доповнюючи унікальні особливості обраної комплектації.

Всередині Esprit Alpine також має цілий ряд відмінних елементів: сині шви та канти; унікальна оббивка алькантарою з вуглеволокневою ‘саржевою’ тканиною; кермо, обшите шкірою Nappa зі вставками з алькантари і швами синього, білого і червоного кольору; алюмінієві педалі та дверні пороги з написом ‘Alpine’.

Вибір топового обладнання робить комплектацію більш привабливою.

ПЛАТФОРМА І СИЛОВІ АГРЕГАТИ: МЕНШЕ CO2, БІЛЬШЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Нова платформа, нова продуктивність

Нова платформа, нова продуктивність

Новий Renault Austral є першою моделлю Renault, що користується усіма перевагами CMF-CD платформи нового покоління розробленої Альянсом. Абсолютно нова платформа CMF-CD вказує на докорінний перегляд лінійки компактних і топових авто міжнародних брендів Альянсу.

 

Шасі нового Austral доступні у двох версіях: гнучка торсіонна балка для монопривідних моделей і багатоважільна задня вісь з 4CONTROL Advanced для повнопривідних.

Повнопривідна модель має діаметр розвороту 10.1 метри. Керування новим Austral на міських дорогах подібне до міського автомобілю. Жоден інший представник сегменту не здатен похизуватися таким показником.

Кузов нового Austral більш жорсткий, стабілізатори поперечної стійкості посилені, а шасі легше однак й міцніше для покращення показників комфорту/керування/швидкості реагування на ринку.

Найкращі двигуни за показниками економії пального і екологічності

Найкращі двигуни за показниками економії пального і екологічності

Новий Renault Austral комплектується лінійкою інноваційних силових агрегатів з цілим рядом електрифікованих моторів, щоб задовольнити потреби споживачів без необхідності змінювати свої водійські звички: новітнє покоління гібридних двигунів E-TECH на 400V до 200 к.с., а також два бензинові мотори: 130 к.с. 48V Mild Hybrid Advanced («м’який гібрид») і 140 к.с. / 160 к.с. 12V Mild Hybrid.

Новий Austral представляє новітній E-TECH ‘повністю гібридний’ самозарядний двигун, що був вдосконалений для встановлення на автомобіль топового сегменту і володіє кращою ефективністю, даруючи ще більше задоволення від водіння, до того ж економить пальне і зменшує викиди CO2. Він оснащений 3-циліндровим бензиновим турбодвигуном, об’ємом 1.2 л у парі з електромотором 1.7 кВт літій-іонною 400V батареєю і смарт мультирежимною коробкою передач без синхронізаторів і зчеплення. Він має комбіновану потужність до 146 кВт або 200 к.с. Як і попереднє поколінні гібридних двигунів E-TECH, автомобіль завжди заводиться у повністю електричному режимі для водіння, що є унікальною особливістю електромобілів, поєднуючи тишу зі швидкістю реагування. Оснащений новітнім гібридним E-TECH двигуном, новий Austral має оптимальний рівень економії пального і викидів CO2 (від 4.6 л/100 км і 105 г CO2/км, до сертифікації), що робить його одним з найекономічніших гібридних кросоверів.

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ БІЛЬШОГО КОМФОРТУ ТА БЕЗПЕКИ

Renault Austral

Системи MULTI-SENSE і 4CONTROL Advanced: світ відчуттів

Системи MULTI-SENSE і 4CONTROL Advanced допомагають перетворити керування новим Austral на більш приємний і незабутній водійський досвід.

Провідна технологія MULTI-SENSE включає три попередньо встановлені режими їзди: Eco, Comfort і Sport. Четвертий режим Perso (індивідуальний) надає водієві повну свободу дій. Додатковий пакет Extended Grip Pack містить плюс два режими: ‘Snow’ і ‘All roads’. Водії можуть перемикати режими коли їм заманеться вручну або через голосову команду Google Assistant. У новому Austral також наявна абсолютно нова проактивна функція, що автоматично радить перейти в режим Eco задля зменшення витрати пального.

Новий Austral стане свідком появи третього поколінням системи повноприводного кермування Renault, що була суттєво покращена за останні 15 років: 4CONTROL Advanced. Не маючи аналогів у цьому сегменті, вона надає новому Austral більшого комфорту, кращої маневреності і незрівнянних експлуатаційних якостей. З додаванням рульового приводу на багатоважільну підвіску задньої осі, кут повороту задніх коліс тепер становить 5° і забезпечує менший діаметр повороту, ніж у звичайного міського авто: 10.1 м. При поєднанні обох систем MULTI-SENSE і 4CONTROL Advanced, тепер доступні 13 налаштувань на противагу трьом, що були раніше.

Розумні і проактивні електронні асистенти водія

Найкращий у пасивній безпеці

Новий Austral гарантує найкращий рівень захисту пасажирів та інших учасників дорожнього руху завдяки цілому рядку покращеного обладнання з пасивного захисту.

Було удосконалено традиційні засоби безпеки, а також додана нова подушка безпеки між водієм та переднім пасажиром з метою уникнення забиття голови у випадку бокового зіткнення.

У новому Austral E-TECH Hybrid є спеціальний доступ до батарейного відсіку і QR код, щоб допомогти рятувальникам надати швидку і ефективну допомогу пасажирам.

БІЛЬШ ШИРОКИЙ ДОСВІД КЕРУВАННЯ І КОМУНІКАЦІЯ

{wording.youtubeCookieError}

OpenR Link: адаптивна мультимедійна система, що робить автомобіль настільки ж інтуїтивним

Екран OpenR увінчує інтер’єр нового Austral і повністю оснащений достатніми технологіями, щоб прийняти майбутні оновлення OpenR Link, гарантуючи при цьому надзвичайно приємний досвід використання. Система хмарного підключення отримує автоматичні оновлення через технологію Оновлення «по повітрю» (FOTA).

Мультимедійна система OpenR Link має найкращі застосунки і сервіси Google: Google Maps для навігації, Google Assistant для допомоги через гучномовець і Google Play для застосунків.

Як і смартфон мультимедійна система OpenR Link інтуїтивна і, одночасно, проста у використанні.

Alt Image C29

Harman Kardon, нове преміальне покоління звуку

На додаток до акустичної системи Arkamys, новий Austral може похизуватися преміальним звуком, народженим завдяки партнерству зі звуковими спеціалістами з компанії Harman Kardon, що є лідером у сфері автозвуку вже понад 60 років.

Акустичні інженери компанії Renault і Harman Kardon спільно доклали максимальних зусиль, щоб забезпечити надійний бездоганний звук по всьому салону нового Austral для ще більш захопливого перебування в автомобілі.