Глобальна презентація нового Renault Master на виставці Solutrans Motor 21 листопада


Новий Renault Master буде представлений на прес-конференції о 10 ранку на стенді Renault

Renault буде присутня на автосалоні Solutrans у Ліоні з 21 по 25 листопада

В рамках заходу буде представлений весь модельний ряд LCV з новою візуальною ідентичністю бренду

В рамках заходу буде представлений весь модельний ряд LCV з новою візуальною ідентичністю бренду

В рамках заходу буде представлений весь модельний ряд LCV з новою візуальною ідентичніст

Renault любить автосалони, і з більшістю з них має історичні зв'язки. Solutrans є тому прикладом. Бренд завжди присутній на цьому заході, присвяченому транспортним перевезенням та міській мобільності, демонструючи широкий спектр транспортних засобів та послуг для бізнес-користувачів.

На цьогорічній виставці Renault влаштовує глобальну презентацію нового Renault Master, яка відбудеться на прес-конференції на стенді компанії у вівторок, 21 листопада, о 10 ранку. Цю конференцію можна буде спостерігати на місці в залі 4 або онлайн під час прямої трансляції.

На цьому заході буде представлено весь модельний ряд Renault LCV, а всі автомобілі матимуть нову айдентику та логотип бренду. Відвідувачі можуть ознайомитися з повним модельним рядом LCV бренду на виставковій площі понад 1200 м², а також дізнатися більше про експертні послуги, доступні для бізнесу.


Щоденні ключові презентації дадуть уявлення про продукти, послуги та інноваційні рішення, які надає бренд для бізнес-користувачів.

На стенді також буде куточок, присвячений HYVIA, де бренд скористається Європейським водневим тижнем, щоб представити нову архітектуру Renault Master Van H2-TECH, і ще один куточок, присвячений MOBILIZE, де будуть представлені конкретні та стійкі рішення для професіоналів, дорожньої та міської транспортної галузі, в тому числі Bento, ультракомпактний повністю електричний мінівен.

Партнер бренду - компанія TOLV - також буде присутня на виставці з власним стендом. TOLV постачає комплекти для переобладнання автомобілів Master старше 5 років на електромобілі.

Дивіться прес-конференцію у вівторок, 21 листопада, з 11:00 на стенді Renault або за цим посиланням.

Solutrans: Eurexpo Lyon, Франція
Стенд Renault: Зал 4

Про Renault

Понад століття Renault розробляє, виробляє та продає комерційні автомобілі, які відповідають вимогам професійних клієнтів по всьому світу.
Express, Kangoo, Trafic та Master - знакові автомобілі, які визнані у всьому світі за інноваційні рішення, що покращують повсякденне життя їхніх користувачів.
Будучи європейським лідером на багатьох ринках (ДВЗ та електромобілі) вже більше десяти років, Renault Pro+ пропонує індивідуальні та розумні рішення для сталої мобільності завдяки унікальному поєднанню рішень, послуг та фінансових пропозицій, які спрощують та прискорюють бізнес для професійних клієнтів. Вона об'єднує інноваційні цифрові рішення з групою авторизованих виробників кузовів та мережею експертів з комерційних автомобілів, розташованих у понад 600 центрах Renault Pro+ у більш ніж 25 країнах світу.