Більше ніж ім'я - абсолютно новий Renault Kardian, втілення нової міжнародної стратегії

Компанія Renault оприлюднила назву автомобіля, що знаменує початок її нового міжнародного продуктового наступу: Renault Kardian

28 Серпня 2023

Майбутній міський кросовер, який вперше з'явиться на південноамериканському ринку, потребував виразної назви, яка б асоціювалася з силою та маневреністю і водночас містила міжнародно зрозумілі приголосні. Але що означає ця назва і з чим вона асоціюється? Сильвія, менеджер зі стратегії найменування моделей у відділі глобального маркетингу Renault, розбирає його по складах і буквах, а також розповідає про ідеї та асоціації, що виникають при створенні цієї моделі, яка перетинає кордони.

{wording.youtubeCookieError}

Назва, що натякає на захист та потужність

Тим не менш, коріння назви нового Renault Kardian походить з англійської мови. При першому прослуховуванні ім'я викликає асоціацію зі словом "guardian", що символізує захист і силу. Його сильні приголосні - K, R і D - підсилюють це враження. Але ім'я викликає ще один сильний образ. Сильвія пояснює: "Що цікаво в Renault Kardian, так це те, що він викликає асоціації з динамічною спритністю. Це змушує вас думати про кардіо - спорт, імпульс і адреналін".

Але м'яке звучання слова також виводить на перший план інші ідеї. Сильвія каже: "Те, як воно побудоване навколо двох "А", Kar-dian, натякає на безпеку транспортного засобу".

Зрештою, у першому складі Kardian ви навіть можете почути слово "автомобіль" - важко знайти кращий символізм!

Новий крок Відродження

Абсолютно новий Renault Kardian посилить міжнародну присутність Renault; незабаром він дебютує на латиноамериканському ринку, слідом за Alaskan і Oroch, а потім почне продаватися в інших країнах по всьому світу. "Цей автомобіль ілюструє стратегію Відродження Renault у всьому світі, а його назва нагадує про технології, безпеку, задоволення від водіння та маневреність", - каже Сильвія.

 

Сильвія, менеджер зі стратегії найменування моделей у відділі глобального маркетингу Renault:

 

"Абсолютно новий Renault Kardian є найновішою моделлю в нашому модельному ряді і представляє стратегію Відродження на міжнародній арені. Ми вимовляємо його на французький манер, тому що Renault - французький бренд, трохи схожий на французький дотик".

{wording.youtubeCookieError}