ЗУстрічайте - новий Renualt Duster!

ЗУстрічайте - новий Renualt Duster!

Alt Image C29

У квітні 2018 року в Україні стартують продажі нового Renault Duster

З моменту дебюту в 2010 році цей автомобіль переконав у своїй надійності і функціональності більше 15 000 українців і став їх незамінним помічником.

 

Тепер він виглядає більш стильним і міцним завдяки виразним рис абсолютно нового кузова, а також нестандартним колірним рішенням. Висока лінія вікон, широко розташовані масивні фари в фірмовому С-дизайні і нова хромована решітка радіатора надають його зовнішнім виглядом спортивний характер і підкреслюють динаміку. При цьому новий Renault Duster зберіг свої колишні компактні розміри і пропорції, кути в'їзду і з'їзду, підвіску і стійку платформу. При розробці нового Renault Duster особливу увагу дизайнери та інженери приділили новому інтер'єру та обладнання, щоб водіння в місті і позашляхових умовах стало більш комфортним.

Дізнайтеся більше

Новий Renault Duster приємно здивує своїх шанувальників і змусить говорити про себе всіх любителів подорожей, адже зміни торкнулися в першу чергу дизайну.

У порівнянні з Duster першого покоління в новому Renault Duster:

· Поліпшена шумоізоляція моторного відсіку і кузова в цілому;

· Рульова колонка отримала регулювання в 4 напрямках;

· Сидіння водія обладнано поперекової підтримкою і підлокітником;

· Електропідсилювач керма прийшов на зміну гідропідсилювача;

· Екран Media Nav розмістився вище для легкого доступу та більш комфортного зчитування інформації;

· В якості додаткового обладнання доступна опція безключевого доступу в автомобіль з картою-ключ «вільні руки» і запуском двигуна за допомогою кнопки START / STOP.

Серед систем активної безпеки:

· Система моніторингу "сліпих" зон,

· Система контролю руху під час спуску (HDC [1]),

· Система моніторингу тиску в шинах (TPMS [2])

Також в новому Renault Duster є добре відомі системи ESP [3] (система курсової стійкості) HSA [4] (система допомоги при старті на підйомі), ABS [5] (антиблокувальна гальмівна система), EBA [6] (система допомоги при екстреному гальмуванні), EBD [7] (електронна система розподілу гальмівних зусиль).

Посилити позашляхові якості нового Renault Duster допоможе ряд додаткового обладнання

· Multi-view camera дозволяє відстежувати простір навколо автомобіля під час виконання маневрів і при парковці;

· Монітор 4х4 призначений для огляду положення і орієнтації автомобіля в просторі і відображення на дисплеї кутів нахилу, крену і компаса.

Дізнайтеся більше про новий Renault Duster на офіційній сторінці моделі

Для України новий Renault Duster буде доступний з бензиновим двигуном 1,6 SCe потужністю 115 к.с. і дизельним двигуном 1,5 dCi потужністю 110 к.с.

На вибір клієнта будуть запропоновані механічна 5-ти і 6-ти ступінчаста коробка передач (МКП-5 / МКП-6) з переднім і повним приводом, а також роботизована 6-ступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням (EDC-6) з переднім приводом .