2024 Женевський Міжнародний Автосалон

Світова прем'єра Renault 5 E-tech Electric

У понеділок, 26 лютого, о 9:30 ранку за центральноєвропейським часом, перед міжнародною аудиторією журналістів, які відвідають захід спеціально для цього (і в прямому ефірі)

● Видатний момент вимагає видатного стенду: поряд з електричними та повністю гібридними моделями E-Tech, Renault представить п'ять авангардних, унікальних у своєму роді об'єктів мобільності та свій інтерактивний аватар, Reno.

● Renault представить у Женеві електромобіль Renault 5 E-Tech для всього світу

 

Бренд Renault буде представлений на 91-му Женевському міжнародному автосалоні (GIMS) з 26 лютого по 3 березня 2024 року на тому ж самому стенді площею 2 900 кв.м. в павільйоні 4.

Прес-конференція, присвячена презентації Renault 5 E-Tech electric, розпочнеться о 9:30 ранку за центральноєвропейським часом у понеділок, 26 лютого, на стенді, і буде транслюватися у прямому ефірі.

Новий модельний ряд Renault у центрі уваги

Новий модельний ряд Renault у центрі уваги

На своєму стенді - R5VOLUTION - це французька фішка - Renault демонструє свій продуктовий наступ з новітніми моделями електричної та гібридної лінійки:
- E-Tech електричний: Renault 5, Megane та Scenic
- E-Tech повний гібрид: Espace та Rafale

Електромобіль Renault 5 E-Tech - це перший автомобіль з Рено, інтерактивним аватаром Renault. За допомогою демонстратора в яйцеподібній формі в центрі стенду відвідувачі зможуть поспілкуватися з цим новим, розумним і доброзичливим компаньйоном, наділеним яскравим характером.

Також там будуть два демонстратори технології Ampere:
- один - для нової платформи AmpR Small (Renault 5 E-Tech electric - перша модель, яка використовує цю платформу для електромобілів B-сегмента)
- інший - для нового двигуна, двонаправленого зарядного пристрою та оптимізованої батареї Renault 5 E-Tech electric

На стенді Renault також буде представлений асортимент товарів Renault 5, пов'язаних з поп-іконою бренду. У магазині The Originals продаватимуться продукти, розроблені та виготовлені за участю французьких брендів, зокрема футбольний стіл Bonzini, дошка для серфінгу Shapers Club, вовняний джемпер Saint James та електросамокат Plume.
 

Новий модельний ряд Renault у центрі уваги
Новий модельний ряд Renault у центрі уваги
Новий модельний ряд Renault у центрі уваги

П'ять унікальних спільних проектів з французькими стартапами

Renault, який також є брендом-активістом, підсилює запуск свого культового автомобіля програмою "5 Movements", в якій беруть участь п'ять французьких стартапів у секторі мобільності. Кожен спільний проект базується на природному елементі - землі, воді, повітрі або снігу - і всі ці об'єкти мобільності є новаторськими, компактними та високопродуктивними.

Reverso - Антуан Сімон

Reverso - Антуан Сімон

Перший складний вітрильний човен

Reverso, це французький стартап, який прокладає нові шляхи з однойменним компактним, надстійким вітрильником з жорстким корпусом. Він має розміри 3,40 на 1,45 метра і може бути розібраний на чотири незалежні плавучі частини, що робить його зручним для зберігання та транспортування. Ультрасучасний дизайн, високоякісні матеріали та ручна робота у Франції роблять Reverso ідеальним рішенням для пригод на воді.

 

Макс. швидкість: 45 км/год
Запас ходу: безмежний
Вага: 16.8 кг

 

Evol BMX - Олів'є Ле Квелек

Evol BMX - Олів'є Ле Квелек

Перший електричний велосипед BMX

Evol BMX - це результат співпраці між Олів'є Ле Квелек, ентузіастом електричної мобільності, та Вінсентом Косте, видатним архітектором. Його дизайн втілює бездоганний альянс життєздатності та високої продуктивності, що робить його ідеальним для завзятих байкерів та шанувальників урбаністичної культури. Ця ексклюзивна модель оснащена двигуном потужністю 500 Вт і може розвивати швидкість до 45 км/год.

 

Макс. швидкість: 45 км/год

Запас ходу: 40 км

Вага: 13 кг
 

Searacer - Флавієн Нейерц

Searacer - Флавієн Нейерц

Перший електричний водний мотоцикл

Searacer - це перший електричний водний мотоцикл, створений на південному сході Франції Флавієном Нейерцем для водних видів спорту. Продуктивність його двигуна високої щільності не має собі рівних, і Searacer досить універсальний, щоб вразити як досвідчених спортсменів, так і новачків. Він отримав нагороду A' Design Award, а також схвалення гонщика Гран-прі Франції Фабіо Квартараро.
 

Макс. швидкість: 77 км/год

Запас ходу: до 2 годин

Вага: 65 кг

Moonbike - Ніколас Мурон

Moonbike - Ніколас Мурон

Перший електричний снігохід

Moonbike робить революцію в зимових подорожах завдяки своєму електричному снігоходу. Він легкий і маневрений, має гусеницю ззаду і лижі спереду, може рухатися зі швидкістю понад 40 км/год і має 3-годинний запас ходу. Він безланцюговий і безремінний, тому потребує мінімального технічного обслуговування - і є надзвичайно надійним та ефективним. Цей інноваційний винахід запатентований та виготовлений в Альпах, подарує своїм користувачам веселі та незабутні враження від зимового відпочинку.

 

Макс. швидкість: 40 км/год

Запас ходу: до 3 годин

Вага: 90 кг

Plume foil – Етьєн Монберо

Plume foil – Етьєн Монберо

Електричний гіроскутер

Цей висококласний електричний гіроскутер досягає ідеального балансу між безкомпромісною якістю та конкурентоспроможною ціною. У нього вкладено 5 років досліджень і розробок, він спроектований і виготовлений у Франції, може працювати до 90 хвилин і важить менше 30 кг. Він розвиває швидкість 35 км/год і злітає зі швидкістю 15 км/год, забезпечуючи заспокійливий і водночас захоплюючий досвід, не схожий ні на що інше.

 

Макс. швидкість: 35 км/год

Запас ходу: до 1,5 годин

Вага: 30 кг

Про Renault

Renault, історичний бренд мобільності та піонер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі стратегічним планом " Renaulution" компанія Renault розпочала амбітну трансформацію, спрямовану на створення доданої вартості, рухаючись до більш конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого модельного ряду. Її мета - втілити сучасність та інновації в технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.